Kameda Pikantne krakersy ryżowe z chili, 40g
Opis
Waza no Kodawari Umakara Togarashi firmy Kameda to chrupiące krakersy ryżowe o ostrym smaku chili. Ta pyszna przekąska powstała poprzez wypieczenie krakersów, które później zanurzone zostały w mieszance sosu sojowego, papryczki chili, pasty gochujang, mirinu oraz cukru.
Standardowe senbei posiadają okrągły kształt, jednak, aby krakersy te mogły jeszcze lepiej nasiąknąć sosem, łamane są na kawałki o nieregularnych kształtach. Dzięki temu każdy kawałek jest przepełniony ostrym smakiem mieszanki sosu sojowego i chili na swój niepowtarzalny sposób.
Skład: ryż niekleisty, sos SOJOWY (PSZENICA, SOJA), pasta chili z SOI, przyprawa z ekstraktu z OWOCOW MORZA (MAKRELA), cukier, mirin, pieprz dekstryna, hydrolizat białka, aminokwasy, skrobia modyfikowana, barwnik z papryki, barwnik karmelowy, ekstrakt z przypraw,
środek zakwaszający