Marui marynowany szatkowany imbir Beni shoga, 50g

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 12,90 zł 12.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Cienko pocięty w paseczki imbir, marynowany w słono-kwaśnej zalewie umezu powstałej z marynowania śliwek umeboshi, znany w Japonii jako czerwony imbir, czyli beni shōga. Za sprawą swego czerwonego koloru - pochodzącego z shiso (pachnotki), tradycyjnie dodawanego do marynaty do śliwek - stanowi często apetyczną ozdobę w potrawach kuchni japońskiej, a także wprowadza do nich charakterystyczną ostrą nutę imbiru. Jest to klasyczny dodatek do gyudonu, yakisoby, takoyaki czy okonomiyaki.

 

Skłąd: imbir, ocet destylowany, ocet śliwkowy, zakwaszacz, pigment roślinny, przyprawa, witamina B1.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Wersje językowe
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 515 070 554
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl