Hikari pasta Miso czerwona to tradycyjna, intensywnie aromatyczna pasta sojowa, która wzbogaca smak zup, sosów i marynat, wprowadzając do Twojej kuchni autentyczne japońskie umami.
Opcje przeglądania
Producent
-
Bourbon
(1)
-
Calbee
(2)
-
Coca Cola
(1)
-
Daisho
(1)
-
Glico
(2)
-
Hikari miso
(3)
-
Hinode
(2)
-
House
(1)
-
Imuraya
(1)
-
Iseso
(1)
-
Kakukyu
(1)
-
Kameda
(6)
-
Kanro
(2)
-
KIKKOMAN
(4)
-
Kirin
(3)
-
Koikeya
(1)
-
Kracie
(1)
-
Kubota seika
(1)
-
LOTTE
(1)
-
Marukome
(1)
-
Marumiya
(2)
-
Miyakoichi
(1)
-
Mizkan
(2)
-
Morinaga
(1)
-
Myojo Foods
(1)
-
Nagatanien
(1)
-
NISSIN
(6)
-
otafuku
(1)
-
S&B
(1)
-
Sangaria
(1)
-
Senjaku
(1)
-
Suntory
(2)
-
Tohato
(1)
-
Toyo Suisan
(3)
-
Usagi
(1)
-
Wakou
(1)
-
YAMASA
(1)
-
Yamayoshi
(1)
-
Youki
(1)
-
Yuraku
(1)
-
Yuzuya Honten
(1)
Dostępność
Cena
-
od
do
Hikari Organic naturalna pasta Miso bez dodatków, 375g
Hikari Organic naturalna pasta Miso bez dodatków, 375g
Hikari Organic Miso to naturalna, ekologiczna pasta sojowa bez dodatków, idealna do zup, sosów i dań kuchni japońskiej, pełna smaku umami i probiotyków.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Hikari pasta Miso jasna, 300g
Hikari pasta Miso jasna, 300g
Hikari jasna pasta miso to łagodna, lekko słodkawa sfermentowana pasta sojowa produkowana w Japonii, idealna do zup, marynat i sosów. Jej delikatny smak umami sprawia, że jest idealna zarówno do codziennego gotowania, jak i dla osób początkujących w kuchni japońskiej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Waluty
Zaloguj się
Kontakt 515 070 554