Misuzu Koya-dofu liofilizowane tofu 4szt., 66g

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 13,90 zł

Cena regularna:

13.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Zaproś do swojej kuchni tradycyjny smak Japonii z Misuzu Koya-dofu!

Misuzu Koya-dofu to wyjątkowy rodzaj tofu, który przeszedł proces liofilizacji, czyli suszenia przez mrożenie. Dzięki temu zyskuje długą trwałość i niezwykle ciekawą, gąbczastą strukturę po przyrządzeniu. To klasyczny składnik kuchni japońskiej, znany i ceniony od wieków, szczególnie w regionie Shinshū, z którego pochodzi.

Misuzu Koya-dofu nada się idealnie do potraw jednogarnkowych (nabemono), takich jak sukiyaki czy oden, zup (np. misoshiru z dodatkiem warzyw i glonów), dań duszonych w sosie sojowym i mirinie, kuchni wegańskiej i wegetariańskiej jako zdrowe źródło białka.

Bez konserwantów, bez zbędnych dodatków – tylko soja, woda i pasja przekazywana przez pokolenia. Misuzu Koya-dofu to zdrowy, wegański wybór, który wprowadzi do Twojej kuchni odrobinę japońskiej harmonii!

Kraj pochodzenia: Japonia.

Oryginalny Japoński produkt.

--------------------------------------------------

Skład: SOJA, koagulant, wodorowęglan sodu.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Wersje językowe
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 515 070 554
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl