Morinaga cukierki pudrowe Ramune, 41g
Opis
Wypróbuj kultowych, japońskich cukierków pudrowych Ramune od firmy Morinaga! Ramune to nie tylko określenie na słodkie oranżady z tradycyjnym, kulkowym zamknięciem, ale to także popularne w Japonii od dekad cukierki pudrowe. Ramune od firmy Morinaga zostały wypuszczone w 1973 roku jako nowy rodzaj cukierków, do produkcji których po raz pierwszy użyto glukozy zamiast cukru. Dzięki obecności glukozy cukierki posiadają przyjemnie orzeźwiający smak dzięki chłodzącemu odczuciu na języku. Ponieważ te ramune są o połowę większe od klasycznych ramune firmy Morinaga i składają się w aż 90% z glukozy, sprawdzą się znakomicie jako słodki przerywnik w pracy i nauce, który doładuje twoją koncentrację i pamięć.
Kraj pochodzenia: Japonia
Oryginalny Japoński produkt.
--------------------------------------------------
Skład: Glukoza (wyprodukowana w Japonii), skrobia z tapioki, MLEKO, wapń/substancja zakwaszająca, emulgator, aromat (zawiera składniki MLEKA i częściowo żelatynę).