Kubota tradycyjne słodycze japońskie Daifuku Mochi z budyniem, 200g
Opis
Skosztuj autentycznych, tradycyjnych japońskich mochi - miękkich, ciągnących się kulek z ciasta ryżowego wyrabianego tradycyjnymi metodami przez firmę Kubota!
Rodzinna firma Kubota specjalizuje się w produkcji mochi typu daifuku, czyli deserowych kuleczek z ciasta ryżowego obsypanych mąką ryżową, które otula słodkie, aksamitne nadzienie. Wersja Custard Daifuku skrywa nadzienie w postaci słodkiego budyniu. To tradycyjna słodycz, która osłodzi Twoją chwilę przerwy z filiżanką herbaty.
W opakowaniu znajduje się 8 średniej wielkości daifuku mochi.
Kraj pochodzenia: Japonia.
Oryginalny Japoński produkt.
--------------------------------------------------
Skład: Maltoza, cukier, mąka z ciastek ryżowych, syrop skrobiowy, krem budyniowy [olej roślinny, syrop skrobiowy zredukowany, cukier, słodzone MLEKO zagęszczone, skrobia, ŻÓŁTKO JAJA, białko MLECZNE], skrobia, żelatyna, tłuszcz roślinny, trehaloza, zagęszczacz polisacharydowy, substancja słodząca, węglan wapnia, emulgator [lecytyna (SOJA)], aromat, przeciwutleniacz (witamina E).