Kubota tradycyjne słodycze japońskie Daifuku Mochi z pastą z czerwonej fasoli, 210g
Opis
Skosztuj autentycznych, tradycyjnych japońskich mochi - miękkich, ciągnących się kulek z ciasta ryżowego wyrabianego tradycyjnymi metodami przez firmę Kubota!
Rodzinna firma Kubota specjalizuje się w produkcji mochi typu daifuku, czyli deserowych kuleczek z ciasta ryżowego obsypanych mąką ryżową, które otula słodkie, aksamitne nadzienie. Wersja Azuki Mochi skrywa nadzienie w postaci słodkiej pasty anko z czerwonej fasoli azuki. To tradycyjna słodycz, która osłodzi Twoją chwilę przerwy z filiżanką herbaty.
W opakowaniu znajduje się 8 średniej wielkości daifuku mochi.
Kraj pochodzenia: Japonia.
Oryginalny Japoński produkt.
--------------------------------------------------
Skład: mąka ryżowa, maltoza, cukier, syrop skrobiowy, pasta z czerwonej fasoli, trehaloza, białko jaja, emulgator.