Otafuku wegański sos do Yakisoba – tradycyjny japoński sos, który w prosty sposób nada Twoim smażonym makaronem autentyczny, głęboki smak Yakisoba.
Otafuku Sos do Yakisoba, wegański-500g
Dostępność:
duża ilość
Wysyłka w:
24 godziny
Producent:
otafuku
Kod produktu:
SO229
Opis
Autentyczny smak japońskiej ulicy w Twojej kuchni
Poznaj serce klasycznego dania z japońskich festiwali – yakisoba! Otafuku, renomowana japońska marka z ponad 100-letnią tradycją, oferuje doskonały, wegański sos do yakisoba, który pozwoli Ci łatwo przygotować aromatyczne i pyszne smażone kluski w domowym zaciszu.
Dlaczego warto go wybrać?
-
Autentyczny smak Japonii – bogaty, lekko słodki, z delikatną nutą umami i przypraw – dokładnie taki, jakiego używa się w Japonii na yatai (ulicznych straganach).
-
100% wegański – bez składników odzwierzęcych, bezpieczny dla wegan i wegetarian.
-
Idealny nie tylko do yakisoba – sprawdzi się również jako marynata, dip lub przyprawa do warzyw, tofu, seitanowych steków czy kanapek.
-
Zbalansowany skład – sos powstaje z japońskich przypraw, owoców, warzyw i sosu sojowego, bez zbędnych dodatków.
Dla kogo?
-
Dla początkujących – wystarczy podsmażyć makaron z warzywami i polać sosem – gotowe w kilka minut!
-
Dla koneserów – Otafuku to wybór kucharzy i fanów kuchni japońskiej na całym świecie. Jeśli cenisz autentyczność i jakość, ten sos powinien znaleźć się w Twojej spiżarni.
Sposób użycia:
Dodaj ok. 60–80 ml sosu na porcję (150–200 g makaronu) pod koniec smażenia – wymieszaj i podawaj na gorąco. Doskonale komponuje się z kapustą, marchewką, kiełkami fasoli mung i zieloną cebulką.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki: