Suszone płatki ryby bonito firmy Wadakyu to bardzo popularny dodatek do dań kuchni japońskiej. Katsuobushi to obowiązkowy składnik każdego tradycyjnego dashi. Można je również dodawać do tofu, oraz do sałatek. Składnik każdego okonomiyaki i takoyaki – bez niego ta potrawa nie będzie smakowała tak samo!
Skład: TUŃCZYK PASIASTY (Katsuwonus pelamis) (RYBA) (100%) wędzone na buku, olsze i quercus.
Koszty dostawy
Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Hidaka-kombu to rosnące w naturalnych warunkach morskich południowego Hokkaido wodorosty. Są najczęściej stosowane do przygotowania domowego bulionu dashi, chociaż równie często używa się ich do sporządzenia potraw takich jak oden, czy kobumaki.
Pliki cookies i pokrewne im technologie umożliwiają poprawne działanie strony i pomagają nam dostosować ofertę do Twoich potrzeb. Możesz zaakceptować wykorzystanie przez nas wszystkich tych plików i przejść do sklepu lub dostosować użycie plików do swoich preferencji, wybierając opcję "Dostosuj zgody".
W tym miejscu możesz określić swoje preferencje w zakresie wykorzystywania przez nas plików cookies.
Te pliki są niezbędne do działania naszej strony internetowej, dlatego też nie możesz ich wyłączyć.
Te pliki umożliwiają Ci korzystanie z pozostałych funkcji strony internetowej (innych niż niezbędne do jej działania). Ich włączenie da Ci dostęp do pełnej funkcjonalności strony.
Te pliki pozwalają nam na dokonanie analiz dotyczących naszego sklepu internetowego, co może przyczynić się do jego lepszego funkcjonowania i dostosowania do potrzeb Użytkowników.
Te pliki wykorzystywane są przez dostawcę oprogramowania, w ramach którego działa nasz sklep. Nie są one łączone z innymi danymi wprowadzanymi przez Ciebie w sklepie. Celem zbierania tych plików jest dokonywanie analiz, które przyczynią się do rozwoju oprogramowania. Więcej na ten temat przeczytasz w Polityce plików cookies Shoper.
Dzięki tym plikom możemy prowadzić działania marketingowe.