Mizkan Ocet Ryżowo-Zbożowy Kokumotsu, 500ml

Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 19,90 zł 19.90
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
Pin It

Opis

Kokumotsu-su, czyli ocet zbożowy, to najpopularniejszy ocet używany przez Japończyków do codziennego gotowania. Składa się on z dobrze zbalansowanej mieszanki zbóż (jap. kokumotsu): pszenicy, kukurydzy, ryżu oraz sake kasu, czyli delikatnie słodkiego osadu powstającego podczas produkcji wina ryżowego sake. Posiada orzeźwiający, wyrazisty smak, który komponuje się dobrze z każdą potrawą japońską, chińską, a także zachodnią.

 

Skład: PSZENICA, ryż, kukurydza, sake kasu (sake lee), alkohol

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:

Produkty powiązane

Opinie o produkcie (0)

Wersje językowe
Zaloguj się
Nie pamiętasz hasła? Zarejestruj się
Infolinia 515 070 554
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl