
Producent
Cena
-
od
do
Hikari Organic naturalna pasta Miso bez dodatków, 375g

Organiczna, wegańska i bezglutenowa japońska pasta Miso bez sztucznych dodatków.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Hikari pasta Miso jasna, 300g

Hikari jasna pasta miso to łagodna, lekko słodkawa sfermentowana pasta sojowa produkowana w Japonii, idealna do zup, marynat i sosów. Jej delikatny smak umami sprawia, że jest idealna zarówno do codziennego gotowania, jak i dla osób początkujących w kuchni japońskiej.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Hikari pasta Miso czerwona, 300g

Czerwona pasta miso marki Hikari o intensywnym, pełnym umami smaku.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Kakukyu organiczna pasta Miso Hatcho, 300g

Organiczna pasta miso Hatcho jest niezwykłym źródłem składników odżywczych dla organizmu. Zawiera 80% więcej białka i 20-25% mniej soli.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Marukome pasta Miso z dodatkiem bulionu Dashi, 750g

Oryginalna Japońska pasta miso premium z dodatkiem bulionu dashi. Idealna do przygotowania zupy miso.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Uonoya dodatki do zupy Miso z seitanem, 12g

Gotowy, wygodny w użyciu mix suszonych składników do zupy miso, zawierający wodorosty wakame, zieloną cebulkę oraz kawałki seitanu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Uonoya dodatki do zupy Miso z liofilizowanym Tofu, 18g

Gotowy, wygodny w użyciu mix suszonych składników do zupy miso, zawierający wodorosty wakame, zieloną cebulkę oraz kawałki koya-dofu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Marukome Kyo Kaiseki czerwona pasta Miso z bulionem Dashi, 650g

Czerwona, wyrazista w smaku pasta miso z dodatkiem bulionu dashi na wodorostach kombu i suszonych płatkach tuńczyka bonito.
Dostępność: brak towaru

