
Producent
-
Fujicco (1)
-
Hitachiya (1)
-
House (1)
-
Imuraya (1)
-
Kanpy (1)
-
Kira (5)
-
Kurakon (3)
-
Marufuji (3)
-
Marui (1)
-
Maruishokuhin (1)
-
Momoya (3)
-
Moribun (1)
-
Niconico Nori (1)
-
Nukuien (3)
-
Oguraya (3)
-
Ryukakusan (1)
-
Seikatsuha (1)
-
Sekimoto (2)
-
Spoon (2)
-
Table Land (1)
-
Tarami (1)
-
Tokai (1)
-
Tsuboichi (1)
-
Umeka (1)
-
Wakou (3)
-
Yamato (1)
Cena
-
od
do
Moribun Marmolada z cytrusa yuzu, 180g

Słodka marmolada z cytrusa yuzu z prefektury Ehime. Świetnie sprawdzi się jako dodatek do wielu napojów i słodyczy!
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Kanpy konfitura z cytrusa yuzu - herbata Yuja Tea, 600g

Słodka marmolada z cytrusa yuzu służąca do przygotowania rozgrzewającej herbaty yuzu-cha (yuja tea). Sprawdza się także jako dodatek do napojów, potraw i słodyczy.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Ryukakusan cukierki ziołowe na gardło, 88g

Orzeźwiające oddech i łagodzące ból gardła cukierki ziołowe Ryukakusan, zawierające starannie dobraną mieszankę aż 19 ziół i innych roślin.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Wako suszone wodorosty Wakame, 50g

Popularne w Japonii wodorosty wakame firmy Wako są delikatne i jednocześnie słodkawe w smaku.
Po dodaniu do nich wody, ich objętość zwiększa się, co sprawia, że są świetnym dodatkiem do różnych dań. Idealne źródło witamin i minerałów.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Wakou Aonori sproszkowane wodorosty Nori, 30g

Wakou Aonori sproszkowane wodorosty Nori o przyjemnym, morskim aromacie.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Marufuji Nori wodorosty do sushi 10szt., 20g

Oryginalne japońskie wodorosty nori do przygotowania własnego sushi typu maki.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Seikatsuha szatkowane wodorosty nori, 8g

Cięte, poszatkowane wodorosty nori to jeden z klasycznych dodatków dekoracyjnych w kuchni japońskiej, który wzbogaci wygląd oraz smak potrawy.
Dostępność: brak towaru
Kurakon sałatka z 5 rodzajów wodorostów, 40g

Lekka, zdrowa i niezwykle prosta w przygotowaniu sałatka z 5 różnych rodzajów wodorostów, z dodatkowym dressingiem na bazie sosu sojowego o smaku sezamowym.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Oguraya Naturalne Premium wodorosty Hidaka-Kombu, 35g

Hidaka-kombu to rosnące w naturalnych warunkach morskich południowego Hokkaido wodorosty. Są najczęściej stosowane do przygotowania domowego bulionu dashi, chociaż równie często używa się ich do sporządzenia potraw takich jak oden, czy kobumaki.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Oguraya Naturalne Premium wodorosty Ma-Kombu, 35g

Ma-kombu to wodorosty klasy premium, których bogaty smak umami smak zawdzięczają naturalnym warunkom morskim u południowych wybrzeży Hokkaido, gdzie rosną na dziko przez 2 lata zanim zostaną zebrane.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Oguraya naturalne wodorosty Rishiri-kombu, 35g

Naturalne wodorosty Rishiri-kombu marki Oguraya, idealne do domowego bulionu dashi.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Fujicco strzyżone wodorosty Tororo Kombu, 18g

Niezwykle zdrowy dodatek do zup, makaronów i ryżu w postaci aksamitnie delikatnych, niezwykle cienko strzyżonych wodorostów kombu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Marufuji oryginalny Japoński blok Konjak - Konjac , 250g

Blok oryginalnego Japońskiego "Konnyaku".
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Marui marynowany imbir w plastrach, 50g

Klasyczny dodatek do sushi oraz sashimi - marynowany na słodko, cienko pokrojony w plastry imbir gari.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Marui marynowany szatkowany imbir Beni shoga, 50g

Klasyczny dodatek do smażonych potraw takich jak yakisoba, czy okonomiyaki - szatkowany, marynowany w słono-kwaśnej zalewie czerwony imbir beni shōga.
Dostępność: średnia ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Yamato Japońska marynowana Tykwa Kampyo, 70g

Marynowane wstążki Japońskiej rośliny tykwy, świetny dodatek do sushi.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin

